Afscheid in schoonheid

19.95

  • Verzending verzekeren?

    Bij Spiritueelwebwinkel.nl kunt u kiezen om uw bestelling verzekerd te laten verzenden. Per bestelling is het 1x aanvinken van de optie bij een product voldoende om de gehele order verzekerd te laten verzenden. 

Categorie:

Beschrijving

Discreet, sober, maar stijlvol. Zo kwijt een begrafenisondernemer zich van zijn taak. Omringd door verdriet, begeleidt hij – empathisch en nuchter tegelijk – de nabestaanden, vanaf het overlijden tot op de koffietafel en soms nog later.

Het is niet iedereen gegeven om dagelijks met dood en rouw geconfronteerd te worden, laat staan om er je broodwinning van te maken. De begrafenisondernemers in dit boek spreken niet zelden van een roeping. Al hebben ze die meestal geërfd van hun vader of grootvader, want zij zaaiden in de eerste helft van de vorige eeuw de kiemen van het Vlaamse uitvaartwezen. In die pioniersjaren waren ze in de eerste plaats nog schrijnwerkers, die zo snel mogelijk een kist op maat in elkaar moesten timmeren. Intussen maken ze de kisten niet meer zelf, maar is de service alsmaar gegroeid. e

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Afscheid in schoonheid”