ABC bol 12 cm

121.00

  • Verzending verzekeren?

    Bij Spiritueelwebwinkel.nl kunt u kiezen om uw bestelling verzekerd te laten verzenden. Per bestelling is het 1x aanvinken van de optie bij een product voldoende om de gehele order verzekerd te laten verzenden. 

Categorie:

Omschrijving:
Atman Buddhi Concentration

Bollen

De ABC bollen op een voetje, zijn handig en gebruiksvriendelijk als meditatie- en/of healinginstrument. Door contact te maken met de universeel energie, die in de bollen aanwezig is, worden persoonlijke processen die wijzen op blokkades opgeruimd. Door frequent gebruik te maken van deze bollen wordt het steeds gemakkelijker om contact te maken met de universele energie die alles laat zijn en in alle zijn vervat zit. Niet te bevatten, maar wel voelbaar doen de bollen hun werk, en vindt zuivering plaats. Elke opgeruimde blokkade maakt plaats en ruimte vrij om de persoonlijke waarheid op te trekken tot in universeel begrip en waar begrip. Doorheen de bollen verbindt de kracht van het universum zich met de universele kracht die elk individu in zich draagt.

Door steeds bewuster mee te werken aan de zuivering van blokkades, komt de universele kracht in het eigen zijn, steeds meer bovendrijven. Stralen vanuit innerlijk weten en vertrouwen neemt toe, begrip neemt toe, evenwicht neemt toe, berusting neemt toe… allemaal toenemende kwaliteiten die een nieuwe spirituele generatie aankondigen. De vele innerlijke meesters die nu uiterlijk geïncarneerd zijn komt de hulp van het Licht toe. Verlichtende inzichten integreren op aarde vraagt interesse in meesterschap, doorzettingsvermogen en groeipotentieel. De bollen spreken het groeipotentieel van meesters in wording aan, en ondersteunen het groeipotentieel opdat het zich kan vrijmaken van interfererende trillingen. Niet elke trilling op aarde is even zuiver. De bollen zuiveren de omgeving, de eigen waarneming en weerstanden.

Waar begrip van waaruit deze bollen hun energetische trilling halen, gaat voorbij aan het denken. Wie de energie voelt die deze bollen uitstralen die kan er zich mee verbinden om steeds stralender door het leven te gaan. Zelf stralen door steeds meer thuis te komen in het ZIJN, is de zuiveringsweg die de bollen ondersteunen en aanmoedigen. Voor de moedigen die het pad bewust gaan naar innerlijke introspectie en universeel gericht leven zijn de bollen een ware aanmoediging en ondersteuning.
Bij toenemende gevoeligheid die inherent is aan de spirituele groei is een “licht” steuntje van harte welkom.

De kleine bollen zijn licht genoeg om mee te kunnen nemen op plaatsen waarvan men weet dat deze bepaalde trillingen aantrekken die het eigen trillingsveld bezwaren. De grotere bollen stralen dan weer zo krachtig dat zij een hele ruimte in het “Licht” kunnen zetten, en een hoger trillingsniveau bewaken.

De bollen zijn verkrijgbaar in verschillende diameter:
4cm, 6cm, 8cm, 10cm 12 cm en 15 cm.

Ze worden geleverd met voetje in een bijpassende beschermende doos.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ABC bol 12 cm”