Telefonisch Tarot Consult

Tarot Consult

Het leven op aarde is een leerschool. Iedereen heeft zijn eigen les. Ik help je graag met de les die jij hebt door middel van een tarot consult.

Welkom op mijn spirituele advies en hulplijn voor consulten wat betreft allerlei vragen op het gebied van werk, liefde, financieel, verhuizen, studie,enz. Al jaren heb ik een eigen praktijk.Vanaf mijn geboorte ben ik helderwetend, heldervoelend, helderziend, helderhorend.Ik zie en voel wat er gebeurt.Daarnaast maak ik gebruik van de Tarotkaarten, daar kun je zo ontzettend veel uithalen! Ik help je graag met een persoonlijk consult,om je inzicht te geven voor jouw toekomst, voor wat er gaat gebeuren. Door een mailtje te sturen naar info@spiritueelwebwinkel.nl  kunnen we een afspraak maken voor een telefonisch consult en krijg je een duidelijk, eerlijk en betrouwbaar  tarot consult. De lengte van het gesprek bepaal jezelf.

Dus je kunt  een consult op afspraak maken. Je mailt dan naar info@spiritueelwebwinkel.nl We prikken samen een datum en tijd,die jou het beste uitkomt. Ik kan jou helpen voor een betere, duidelijke en gelukkige toekomst.

tarot consult

Tarot Legging

Met de Tarot kan ik allerlei leggingen doen.Dat is afhankelijk van de vraag. Ook een algemene legging bv datgene komt dan naar boven, wat op dit moment voor jou belangrijk is .Maar ook jaar/maandleggingen: allerlei soorten leggingen.

Wil je een deskundig, betrouwbaar tarot consult?

Wil je kijken, wat er mogelijk in jouw toekomt gaat gebeuren?

Mail mij voor een afspraak via het contactformulier. Ik hoor je, veel liefs Marian

Ps Ik geef ook healingen op afstand. Ik ben oa 4-voudig reikimaster: Ushi, Teramai, Seichem, Kundalini