Tarot boeken

Tarot boeken kopen? Spiritueelwebwinkel heeft het grootste assortiment aan tarot boeken vanaf 7,00 euro direct leverbaar uit voorraad. Het boek tarot in het kort bevat 78 speelse oefeningen die direct inzicht geven in het heden, het verleden en de toekomst. Dit boek is uitstekend geschikt voor mensen die beginnen met tarot en graag de basis van het tarot lezen onder de knie willen krijgen. Voor een compleet overicht aan tarot boeken kunt u terecht op de tarot boeken overzichtspagina

In ons assortiment hebben we onder andere volgende de tarot boeken te koop:

 • De 78 Graden der Wijsheid – Prijs: 19,90 – meest gebruikte standaardwerk over de tarot
 • De crowley tarot – Prijs: 14,90 – zowel voor de beginnende als de gevorderde ‘tarottist’ van grote betekenis.
 • De levende tarot – Prijs: 14,90 – Een uiterst complete studie over de tarot, die iedere geïnteresseerde als een verrijking zal ervaren.
 • De tarot – Prijs 13,50 –  Iedere kaart op de praktijk gericht en behandelt ook relaties met kinderen, ouders, vrienden of collega’s.

De top 5 tarot boeken uit onze collectie:

tarot boek lesgeven in tarot

1. Lesgeven in tarot

Met dit tarot boek krijg je meer grip op wat men ” het paranormale” noemt. U zult zekerder worden wanneer u merkt dat alles wat men paranormaal noemt heel natuurlijk en normaal blijkt te zijn. Zo zweverig en soms ook eng als men denkt is het niet. Het paranormale voldoet aan vele natuurwetten en logica. Klik op de afbeelding van het tarot boek voor een uitgebreide beschrijving en om te bestellen.

het boek tarotwijsheid

2. Tarotwijsheid

Tarot wijsheid is een boek met een schat aan informatie over tarotkaarten. Het geeft ook een levendig overzicht van de geschiedenis van de tarot en verschaft nieuwe inzichten om tarotkaarten te gebruiken en ontcijferen. Het boek legt buiten klassieke spreads ook nieuwe spreads op psyschologisch, magisch en spiritueel vlak uit. De 78 kaarten worden geanalyseerd vanuit diverse perspectieven: geschiedenis, kunst, psychologie en verschillende spirituele en occulte tradities. Het boek is rijk geïllustreerd met beeld en gebruikt zeven zeer verschillende sets, zodat er kan worden vergeleken. Waar je ook begint met je persoonlijke tarotqueeste, dit boek zal een vertrouwde metgezel voor je worden op je reis.

tarot boeken - tarot en gene zijde

3. Tarot en Gene Zijde

In dit boek leert u communiceren met overleden dierbaren. Bijna iedereen wil het kunnen en het kan in principe ook, maar vaak vertrouwen we de antwoorden die wij te horen krijgen niet. We zijn bang om te denken dat het om onze eigen gedachten gaat en staan sceptisch tegenover deze vorm van telepathisch contact hebben met overledenen. Met het boek tarot en gene zijde leert u omgaan met een natuurlijke manier van communiceren met dierbare overledenen.

tarot boeken en nummerologie

4. Nummerologie en tarot in een handomdraai

Bij numerologie en tarot leert u hoe u in een handomdraai een zeer uitgebreide horoscoop kunt trekken. U hoeft slechts een zeer korte berekening uit te voeren en de bijbehorende betekenis in het boek op te zoeken. In dit boek leert u in enkele seconden verschillende zaken te berekenen zoals: 

 • uw geboortegetalkaart (karmische levenslessen, tips en waarschuwingen)
 • uw jaarkaart (thema dat het komend jaar voor u centraal staat)
 • vier levensfasekaarten (wat u in de vier fasen van uw leven kunt leren)
 • naamgetalkaart (uw karaktereigenschappen)
 • wensgetalkaart (wat u werkelijk belangrijk vindt)
 • zielsgetalkaart (wat u verborgen houdt voor de buitenwereld, te ontwikkelen innerlijk gebied)
 • persoonlijkheidsgetalkaart (hoe de buitenwereld u ziet)
 • relatiegetalkaart (kenmerken van uw relatie)

Numerologie en tarot in een handomdraai biedt een snelle en doeltreffende methode om ‘in een handomdraai’ een uitgebreide duiding en een diepgaand inzicht te krijgen!

Tarot Training boek

5. Tarot Training boek

Evelin Bürger en Johannes Fiebig, bekend van Tarot voor Beginners en De Crowley Tarot, behoren tot de meest gelezen tarot auteurs ter wereld. Aan de hand van jarenlange ervaring, het geven van cursussen en workshops in heel Europa en ontmoetingen met vele tarotliefhebbers schreven zij met Tarot Training een omvangrijke handleiding voor het leggen van de tarotkaarten. De 122 tarotleggingen, onontbeerlijk voor een trefzekere interpretatie, geven veel inzicht in vragen uit de dagelijkse praktijk en de symboliek van de tarot in het algemeen. De beschreven legpatronen zijn te gebruiken voor elk tarotspel.

In dit boek krijgt u vele inzichten in onder andere de volgende zaken:

 • 122 verschillende legsystemen
 • dag-, jaar- en persoonlijkheidskaarten
 • lievelings-, stress- en gelukskaarten
 • het opheffen van (on)gewenste projecties
 • het herkennen van specifieke verbanden
 • de relatie tussen tarot en astrologie
 • training in duiding en interpretatie