Geurkaarsen kopen

Geurkaarsen

Geurkaarsen kopen kan eenvoudig en veilig bij Spiritueelwebwinkel. Spiritueelwebwinkel heeft geurkaarsen van hoge kwaliteit. Met behulp van geurkaarsen kunt u op een eenvoudige manier sfeer in huis brengen. Bovendien zorgen geurkaarsen voor een aangenaam aroma in huis. Geurkaarsen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en geuren, alle soorten geurkaarsen creëren weer een andere sfeer.

Geurkaarsen worden vaak gebruik voor een frisse geur in het toilet of de keuken. Maar geurkaarsen kunnen natuurlijk ook prima in de slaap- of woonkamer worden gebruikt. Naast het verspreiden van een aangename geur, zijn de felgekleurde kaarsen ook een leuke accessoire voor in huis. Geurkaarsen kunnen daarnaast ook buiten worden gebruikt.

Voorbeelden geurkaarsen

Jasmine geurkaarsen kopenLavenderLemon geurkaarsen kopenLily geurkaarsgeurkaars lotusPine geurkaarsRose geurkaars

Werking geurkaarsen

Geurkaarsen verschillen niet veel van normale kaarsen. Ze worden op dezelfde manier gemaakt alleen wordt er op een bepaald punt in de het productieproces een aroma aan de was toegevoegd. Dit aroma zit in een pilletje dat langzaam in de was smelt en daardoor verspreid. Wanneer de was uithardt ontstaat er een kaars waar een bepaald aroma in ‘gevangen’ zit. Wanneer je de lont van een geurkaars aansteekt branden deze geurdeeltjes op en wordt de aroma door de ruimte verspreid.

Geurkaarsen kopen

U kunt bij onze geurkaarsen kopen met diverse unieke aroma’s. In ons assortiment zitten onder andere de volgende geuren:

Jasmijn – Fruitig, loemig en rijk

Lavendel – Zoet, bloemig en houtachtig

Citroen – Fris en zuur

Lelie – Natuurlijk en zoet

Lotus – Zoet, karaktervol en kruidig

Dennen – Verfrissend en natuurlijk

Rozen – Zoet en subtiel

Zo is er voor iedereen wel een lekkere geur te vinden die bij hem of haar past. Onze geurkaarsen worden geleverd in een bakje van aardewerk en met  een dikke lont. Bovendien zijn onze geurkaarsen van hoge kwaliteit en kunnen zij tientallen uren branden. Daarnaast zijn onze geurkaarsen zeer goed betaalbaar. Prijs van deze geurkaarsen: 6,95

Geef een reactie