Energy stones

Energy Stones zijn open kristallen van hoogwaardige kwaliteit in glazen houders. Energy stones zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren, elk met unieke eigenschappen. Zo kunnen ze rust, vertrouwen en ontspanning stimuleren maar kunnen ze ook je persoonlijkheid en zelfrespect versterken. Energy stones zijn ook een prachtig geschenk voor mensen om wie je geeft. Het is de bedoeling dat de ze in de glazen houders afgesloten blijven. Ze hoeven niet te worden gereinigd.

Amethist Energy Stones 

Prijs van €35.95 tot €169.00

Geeft je rust en stimuleert vertrouwen en zorgt voor ontspanning.met amethist is het mogelijk om na zware transformatie processen het hart weer te laten lachen en rust in het emotionele lichaam te brengen.trekt voorspoed en overvloed naar je toe.

Energy Stones Amethist

Bergkristal Energy Stones 
Prijs van €37.95 tot €169.00

Bergkristal geeft je energie,stimuleert het positief gebruik van eigen kracht en zorgt voor energie.besluiten worden gemakkelijker gemaakt en positieve veranderingen worden sneller neergezet.

Energy Stones Bergkristal

Carneool Energy Stones
Prijs van €32.95 tot €129.00

carneool versterkt je persoonlijkheid en zelfrespect.je zult je steeds steviger en sterker gaan voelen waardoor je makkelijker in je eigen kracht komt te staan.heeft een troostende functie.

Energy Stones Carneool

Chalcedoon Energy Stones
Prijs van €35.95 tot €169.00

Chalcedoon wonden uit de kindertijd, maar ook andere verwondingen die je als mens nu eenmaal oploopt wordt getransformeerd.je voelt dat je er mag zijn,het is goed zo.

Chalcedoon Stones

Gele aventurijn Energy Stones 
Prijs van €35.95 tot €169.00

Gele aventurijn het is veilig om in je eigen kracht te staan.er zullen een aantal thema s geheeld worden waardoor je in balans zult komen.volop leven in zelfacceptatie.

Gele Aventurijn Stones

Prehniet Energy Stones 
Prijs van €39.95 tpt €189.00

Prehniet in contact komen met je ziel.blokkade s van verdriet en angst worden getransformeerd.

Energy Stones Prehniet

Rookkwarts Energy Stones 
Prijs van €39.95 tot €189.00

Rookkwarts helpt diepe emoties te transformeren.het maakt je geest helder. Je gaat meer relativeren.trots zijn op jezelf en meer plezier.

Energy Stones Rookkwarts

Rozenkwarts Energy Stones
Prijs van €32.95 tot €129.00

Rozenkwarts vergroot blijheid,tederheid en liefde zowel voor jezelf als voor anderen.meer evenwicht, meer harmonie.

Energy Stones Rozekwarts

Tijgeroog  Energy Stones
Prijs van €35.95 tot €169.00

Tijgeroog vergroot de zelfacceptatie,het leven mag ook leuk zijn.je verbinding met de cosmos wordt hersteld en verankerd.moed en durf.

 Energy Stones Tijgeroog

Zwarte toermalijn Energy Stones
Prijs van €42.95 tot €229.00

Zwarte toermalijn voor elektromagnetische straling en belastende energieën in onszelf en woon/werkomgeving. bovendien worden je kwaliteiten en mogelijkheden voor dit leven naar boven gehaald. en je voelt dat na regen zonneschijn komt.

Energy Stones  Zwarte Toermalijn