Aromalampjes

Aromalampjes

Met aromalampjes kun je makkelijk een heerlijke geur verspreiden. Deze geur kan rustgevend zijn of juist stimuleren tot het ondernemen van actie. Aromalampjes kan je zowel op het werk als thuis makkelijk gebruiken.

Het gebruiken van aromalampjes is een van de eenvoudigste manieren om even helemaal tot rust te komen. Na een drukke stressvolle dag op kantoor kun je thuis een aromalampje aansteken om even helemaal te ontspannen. Veel gebruikers van aromalampjes voelen zich door het aroma sneller fit. Daarnaast worden aromalampjes vaak gebruikt tijdens meditatie of readings.

Onze neus is een van de belangrijkste zintuigen van het lichaam. Bepaalde geuren waarschuwen ons voor gevaar op wekken juist onze interesse. Aromalampjes spelen in op dit gevoel door een bepaald aroma te verspreiden die onze hersenen beïnvloed. Zo krijg je door de aroma’s een ontspannen gevoel. Sommige gebruikers ervaren het gebruik van aromalampjes als een het nemen van een warm bad.

Werking aromalampje

Een aromalampje werkt door het gebruik van geurolie. Deze geurolie wordt door het aromalampjes opgewarmd waardoor de geuren vrijkomen. De geuren verspreiden zich vervolgens snel door de gehele ruimte.

Voorbeeld van mini aromalampjes

Mini aromalampjes

Aromalampjes kopen

Op deze pagina staan alle aromalampjes die wij op dit moment in ons assortiment hebben. De prijzen variëren van €5,25 voor aromasteentjes tot €17,50 voor een aromalampje van agaat.

Agaat sfeerlichthouder

Agaat is een soort steen die beschermde eigenschappen heeft. Agaat zorgt voor en ontspannen en kalme sfeer. Wij verkopen agaat sfeerlichthouders in zowel natuurlijke als bewerkte kleuren. Prijs van deze agaat sfeerlichthouders: €17,50

Aromasteentjes

Aromasteentjes zijn relatief kleine steentjes die je op meerdere plekken in het huis kunt plaatsen. Zo word de aroma verspreidt over alle leefruimtes. Prijs van deze aromasteentjes: €5,25 – €5,75

Aromalamp

Via onze diverse aromalampen kan met behulp van een simpel waxinelichtje de olie worden opgewarmd. Door de hitte verspreidt de olie zich in een snel tempo door de ruimte. Prijs van deze aromalampen: €7,75 – €15,95

Geef een reactie